Võlgnik ja petis – Maiko Bortnik

Kallid lugejad!

Soovitan Teil eemale hoida sellisest tegelasest, kelle nimi on Maiko Bortnik. Mees on kõige enam tuntud meie kilulinnas Tallinnas. Noormees on väga hea jutuga, kuid kahjuks on ta sattunud alkoholi ja narkotikumideküüsi ning võlgadesse sattunud. Jagasin eelmist postitust ka Facebookis, kus on mul listis ka tema lähisugulane. Väidetavalt pidi Maiko Bortnik olema tema lapse onu ja kirjutas Facebooki kommentaaridesse, et Maiko ka nende majale laenu võtnud ja maksmata jätnud. Seega tegemist väga jultunud petisega, kes isegi oma perekonnast ei hooli.

Andsin Maikole umbes 1000 eurot laenu, millega pidi väidetavalt auto korda tegema ja lubas raha tagasi maksta juba ühe nädala jooksul. Möödas on sellest juba vähemalt 5 kuud ja sain ma eelmisel kuul tagasi ainult läbi suure pinnimise 120 eurot. Olen proovinud raha kätte saada heaga, kuid selle peale saan vastu ainult ajuvabasid vastuseid. Selliseid asju kaine ja terve mõistusega inimene ei kirjuta vastusteks, kui võlgu on. Maikol jääb võlgnikuna veel õigust ülegi.

Allapoole on lisatud tema erinevad vastused minu raha küsimistele ja siin näete, kuidas suhtub inimene talle abi eest. Lisatud ka kuvatõmmis teiste isikute poolt. Üks nendest on tema endine elukaaslane, kes peksa sai ja teine isik tegeleb võlgade sissenõudmisega.

Leave a comment